joi, 20 mai 2010

Povesti cu talc

Bismillahi AlRahmani AlRahiim


Franghia




Noaptea era grea in inaltimile muntilor si barbatul nu putea vedea nimic. Totul in jur era negru.Vizibilitate zero, iar luna si stelele erau acoperite de nori. Cum urca el mai avea cativa pasi de varful muntelui, aluneca si cazu in gol ramanand agatat in aer,nestiind cat de mult cazuse. Nu putea vedea nimic in jur ci doar cum cadea in gol ,si teribila senzatie de gol fara a avea puterea de a se opri.
Continua sa cada iar in momentele de frica extrema, toata viata ii trecu prin fata cu bunele si relele ei. Se gandea cat de aproape este de moarte, cand dintr-o data simti franghia stransa in jurul pieptului care il srangea si il tragea in jos. Corpul sau era suspendat in aer.
Doar franghia il mai tinea in viata si in acel moment de liniste totala nu avu alta alternativa decat sa strige : "O Doamne ajuta-ma".
Dintr-o data o voce profunda se auzi din cer, "Ce doresti?"
"Sa ma salvezi,O Doamne".
"Crezi cu adevarat ca te pot salva?"
"Bineinteles ca, cred asta."
"Atunci taie sfoara din jurul pieptului tau."
Urma un moment de liniste si barbatul decise sa se tina cu toata puterea lui de franghie. Echipa de salvare povesti ca a doua zi un alpinist fu gasit mort inghetat la poalele muntelui. Corpul lui era agatat de o franghie. Mainile sale tineau strans franghia.Doar un metru il despartea de pamant.

Si NOI? Cat de strans ne tinem de franghie? Ii vom da drumul??? Niciodata sa nu te indoiesti de cuvintele lui ALLAH. Niciodata nu trebuie sa spunem ca El ne-a abandonat sau ca ne-a uitat.


Ce credeti ca s-ar fi intamplat daca taia franghia?Nu stiti?Sigur ca stiti ,daca nu va spun eu: s-ar fi salvat.
Voi ce ati fi facut in locul lui?V-ati fi tinut de franghie sau L-ati fi ascultat pe ALLAH( Subhanahu wa Taala) si ati fi taiat franghia?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu